Om oss

Odalkyrkan är en del av Equmeniakyrkan och vill vara en öppen kyrka, en mötesplats för alla. Du är välkommen hit för gudstjänst, andakt och gemenskap. Vi bedriver även arbete bland barn och ungdomar i Equmenia, Equmeniakyrkans barn- och ungdomsarbete. Vår vision är: Att vara en kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen.

För mer information om vår verksamhet,
titta under rubrikerna "Församlingen" och "Equmenia" ovan.

För information angående församlingens hantering av Covid-19. Klicka på rubriken INFO Covid-19 ovan.

För att lyssna på andakter eller predikningar följ nedanstående länk.
Julandakt (film) är nu upplagd.
Predikan/andakter

IMG_9775.JPG icon-facebook_20x20.png

På gång

17/1 10:00 ÄNGLAKUL
Vi träffas via Zoom. Om du har frågor kan du kontakta Sara Gillsjö via sara_gillsjo@hotmail.com eller 073-8437561.
10:00 ANDAKT
Inspelad andakt utifrån söndagens tema kan lyssnas på från hemsidan. Sven-Ove Svensson. https://www.odalkyrkan.se/odalkyrkan/extern/andaktpredikan.htm
18/1 18:30 INFOGRUPP
Mer